Over Ingrid van Doremalen

Ik geef graag iedereen inzicht in zijn financiën

Ik ben Ingrid van Doremalen (1968), adviseur bij echtscheiding en financieel planner. Ik woon in Berkel en Rodenrijs met mijn dochter en heb daarnaast een studerende, op kamers wonende zoon. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, golfen en borrelen of eten met vrienden. Na een relatie van 32 jaar ben ik zelf een paar jaar geleden gescheiden.

Scheidings- en financieel advies voor particulieren en ondernemers

Het duurde nog even voordat ik de stap zette om dit vak daadwerkelijk uit te oefenen. Nadat ik zelf gescheiden was en er weer een reorganisatie aangekondigd werd, besloot ik om mijn plannen te verwezenlijken.

Ik zet nu met veel energie en plezier al mijn kennis en ervaring in, om stellen die besloten hebben om uit elkaar te gaan zo goed mogelijk te begeleiden. Dit doe ik onder andere door inzicht te creëren in je financiële positie, nu en in de toekomst. Ik gebruik hiervoor specifieke planningssoftware.

Dit financiële inzicht geef ik graag aan zoveel mogelijk mensen. Particulieren en ondernemers die een belangrijke beslissing willen nemen, die impact heeft op hun financiële situatie, kunnen dus eveneens bij mij terecht. Ook wanneer er geen sprake is van een echtscheiding!

Doremalen Advies & Inzicht
Gecertificeerd scheidingsadviseur en financieel planner voor ondernemers en particulieren