Mijn werkwijze

Je scheiding en financiën goed geregeld

Ik begin mijn trajecten altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we allebei voor elkaar kunnen kiezen. Ik leef me in in jouw of jullie situatie en probeer ieders toekomstplannen en -wensen helder te krijgen.

Of het nu gaat om een echtscheiding of financieel advies, mijn doel is altijd om door middel van afspraken en inzicht ieders ideale toekomst te realiseren.

Mobiel

Mijn locatie

Onze gesprekslocaties zijn altijd in overleg. Ik heb toegang tot meerdere vergaderruimtes verspreid over Zuid-Holland, waaronder in Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Maar ik kan ook bij jullie thuis langskomen, bij je bedrijf of op een andere door jou gekozen locatie.

Connecties

Mijn samenwerkingen

Ik werk samen met meerdere partijen die van toegevoegde waarde kunnen zijn tijdens ons traject. Denk daarbij aan een advocaten, fiscalisten, hypotheekverstrekkers, coaches en andere specialisten. Ik wil benadrukken dat dit op geheel onafhankelijke manier gebeurt; wij bepalen gezamenlijk of en wanneer deze partijen worden ingezet.

Daarnaast ben ik lid van De Scheidingsdeskundige, een organisatie die professionals ondersteunt die betrokken zijn bij het scheidingsproces.

Doremalen Advies & Inzicht
Gecertificeerd scheidingsadviseur en financieel planner voor ondernemers en particulieren